Werk aan de winkel!

Wat was het een mooie avond, het jubileumconcert van 3 maart j.l. Iedereen speelde en zong de sterren van de hemel, het geluid was perfect, de zaal was afgeladen en de sfeer fantastisch (zie: recensies en foto’s). Dank voor iedereen die hieraan het zijne (of hare) heeft bijgedragen.

Speciale dank voor Michel Veerman en Johan Tol van het magazine ‘One Way Wind’. Jongens, zonder jullie was ik er niet eens aan begonnen…

Zo, nou weer aan het werk. Veel werk. In de eerste plaats moeten zo veel mogelijk radiostations en rockjournalisten van een cd voorzien worden. Hopelijk gaan de plaatselijke, regionale en landelijke stations “A Wink At The Moon” flink draaien. Maakt niet uit welk nummer. Benieuwd of het album ook aandacht krijgt van de schrijvende pers.

Het “echte werk” vindt deze weken echter plaats in de oefenruimte. Jash heeft, na 11 jaar trouwe dienst, namelijk besloten de Living Room Band te verlaten. Hij wil zijn handen vrij hebben om weer met zijn schip de “Calypso” voor lange tijd de oceaan op te gaan. Het was geweldig met Jash in een band te zitten. Als muzikant en als vriend. Wij wensen hem het allerbeste.

Tot mijn grote genoegen was Frans Pelk onmiddellijk bereid de plaats van Jash in te nemen. Frans is een begaafde gitarist die zijn muzikale sporen reeds lang verdiend heeft in diverse Volendammer bands. Ook heeft hij in het verleden al diverse malen als invaller meegespeeld in de band. Specs Hildebrand & The Living Room Band gaan door, met Frans als nieuwe gitarist. Maar ook tijdens de akoestische optredens zal Frans mij muzikaal bijstaan. “Specs & Jash” zijn vanaf heden dus Specs & Pelk.

Tot ziens!

P.S. Vraag uw platenhandelaar of “A Wink At The Moon” al in de schappen ligt.

Specs.
April 2006