Specs Hildebrand concert en nieuw album

Nieuwe cd en speciaal concert Specs

In juni 1975 debuteerde zanger Specs Hildebrand met het album ‘File Under Popular’. Er zouden tot op heden nog 13 albums volgen. Samen met zijn eigen Living Room Band, solo en een eenmalig project met de jugband ‘Ugly Duckling’. Op de eerste 3 albums waren alle nummers geschreven door het duo Jip Golsteijn en Ton de Zeeuw. Vanaf de 4e plaat schreven Golsteijn en Specs de songs en deden ook samen de productie. Op ‘Outsider’, zijn meest persoonlijke plaat tot nu toe, bewees Specs ook in z’n eentje songs te kunnen schrijven. Na het verschijnen van ‘Well Kept Secrets’, een verzamelaar met twee nieuwe songs van zijn hand, is Specs doorgegaan met het schrijven en componeren van nieuw materiaal. Dat leidde tot tien nieuwe songs die te goed waren om in het archief te laten verstoffen. Dus hoog tijd voor een nieuw album.

En dat nieuwe album, opgenomen in Specs’ eigen homestudio met hulp van bevriende collega’s, komt er op zaterdag 28 april 2018.

Die avond zal er in Pop- en Cultuurhuis PX  in Volendam een speciaal concert gegeven worden door Specs Hildebrand & The Living Room Band & Guests. Tijdens de pauze zal ‘Holding My Own’ – alweer  het 15e (!) album van Specs Hildebrand en net als de vorige twee platen uitgebracht door Paso Records – officieel gepresenteerd worden door Rudy Bennett de zanger van The Motions en een goede bekende van Specs.

Na afloop zullen de aanwezigen op vertoon van hun entreebewijs een exemplaar van de plaat mee naar huis kunnen nemen.

Het voorprogramma zal verzorgd worden door ….

Met muzikale groet,
PASO Records.
Volendam

Foto: Marco Bakker

Concert: Specs Hildebrand & The Living Room Band & Guests.
Support act: verrassing!
In: Pop- en Cultuurhuis PX, Zeestraat 2, Volendam
Op: zaterdag 28 april 2018
Aanvang: 20.00 uur (zaal open: 19.00 uur)
Entree:  € 20,00 (inclusief cd – het nieuwe album ‘Holding My Own’ van Specs)
Kaarten verkrijgbaar via: www.pxvolendam.nl,  info@palingsound.com of aan de zaal.