Nieuws

7 maart 2015

Jubileumconcert ‘40 jaar Specs Hildebrand’

Support act: Catfish’

 

In juni 1975 werd mijn eerste soloalbum, File Under Popular, uitgebracht. Er zouden daarna, tot op heden, nog 12 albums volgen. In 2015 ben ik dus precies 40 jaar ‘in business’.

Dat moet gevierd worden!

Daarom zal er op 7 maart in het PX Theater een daverend jubileumconcert gegeven worden door Specs Hildebrand & The Living Room Band & Guests.

De legendarische bluesband Catfish, met Dick de Boer, Kees ‘Nor’ Schilder, Ed Roest en Evert Veerman in de gelederen, gaat een ongetwijfeld prachtig voorprogramma verzorgen. Ik ben verheugd en trots dat de band, na jaren van afwezigheid, juist tijdens mijn jubileumconcert de bühne weer gaat bestijgen. Het belooft al met al een bijzondere avond te worden.

Ook zal die avond door PASO Records een speciale verzamel-cd gelanceerd worden. Op dit jubileumalbum zullen overigens niet alleen reeds eerder uitgebrachte songs komen te staan: Speciaal voor deze plaat heeft ondergetekende ook enige nieuwe nummers opgenomen.

Voor de overhandiging van het eerste exemplaar schijnt PASO Records te onderhandelen met een bekende Nederlander.

Na afloop van het concert zullen de aanwezigen op vertoon van hun entreebewijs een exemplaar van de plaat mee naar huis kunnen nemen.

Ondergetekende heeft er zin in. Hopelijk u ook. Tot dan!

Specs


Specs Hildebrand & The Living Room Band & Guests
Support act : Catfish
Datum : zaterdag 7 maart 2015
Vanaf : 20.00 uur, zaal open: 19.00 uur
In : PX te Volendam Entrée: € 20,00 (incl. gratis cd bij inlevering van uw toegangsbewijs)
Kaarten reserveren : webshop www.palingsound.com of info via info@palingsound.com

 

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8